Predstavi se našim čitaocima?
Zdravo, moj tag (ime) je Master, dolazim iz Beograda tačnije sa Lekinog Brda, počeo sam da crtam grafite ’97. a trenutno se bavim i urbanim umetnostima (streetart-om) i predstavljam FAK crew.

Kako bi u najkraćim crtama opisao svoje radove?

Moji radovi su raznovrsni, jedina stvar koja ih spaja je realnost okruženja koja je po malo haotična, takođe se oslanjam na korene srpske umetnosti, jer smatram da u tome leži srpska estetika koja je dosta nepoznata za nas kao i svet.

Gde sve možemo da ih vidimo?

Poslednje godine sam radio i izlagao u Italiji tako da sam dosta radova ostavio po Milanu, Đenovi, Parmi i Torinu. A što se tiče Beograda, većina njih je na Lekinom brdu, Prokopu ( železnička stanica blizu muzeja 25. maj ), u centru grada sam ostavio dosta postera kao i šablona.

Da li si imao probleme zbog svojih grafita?

Pa bilo je par privođenja i suđenja, to je nažalost neizbežna stvar svakog ko je aktivniji na ulici.
 
Ko su ti uzori?

Moji najveći uzori su Doktor ( iz Beograda ) što se tiče crtanja karaktera, što se tiče murala je Blu i Roa, a šablona M-city.

Da li ti je važniji streetart ili grafiti i koju umetnost više ceniš?

To bi bilo isto kao kada bi me pitali koje oko bi više voleo da izgubim, ali na žalost finansije me sprečavaju da kupujem sprej, tako da sam poslednje 4 godine bazirao samo na lepljenje mojih postera i murale koje radim pigmentima i akrilnim bojama.
 
Šta bi poručio ljudima koji grafite i uličnu umetnost ne smatraju umetnošću?

Verovatno bih im poručio da nisu normalni.
 
Da držiš predavanje na temu Streetart za početnike u Beogradu, koje lokacije bi tvoji studenti morali da posete?

Mislim da svi moraju da vide Lekino Brdo, jer je možda najocrtaniji deo grada u kom se teško pronalazi prazan zid, sledeća lokacija je Novi Beograd, gde i počinje razvijanje te kulture, a tek onda bi obišli murale koji su nastali u toku Belefa pre par godina, u pitanju su zidovi Remeda, Blu-a, M-city-a i Biljane Đurđević kod Beogradskog dramskog.
 
Da li misliš da će ikada na npr. Akademiji primenjenih umetnosti postojati smer ulična umetnost?

Mislim da ćemo zakasniti za tako nečim pošto zaostajemo za svetskom scenom najmanje 10 godina.

Gde je po tebi ulična umetnost u Srbiji i regionu u odnosu na velike kulturne centre širom sveta?
Sama legalizacija tih novih zidova za vreme Belefa  je dala malo nade za nekim kulturnim razvitkom, ali posle tri godine nismo dobili ništa slično tome, što dokazuje da je umetnost u Srbiji i dalje zadnja rupa na svirali.

Šta poručuješ mladim umetnicima?

Poručio bih im da nema leba bez motike.