Devojka iz Zagreba je spavala sa 100 muškaraca za mesec dana. Vest bi bila bizarna čak i da ova učenica ne ide u osmi razred i ima samo 14 godina.

Gordana Buljan Flander, psihološkinja i direktorka Klinike za zaštitu dece grada Zagreba je rekla da je devojka to uradila zbog opklade gde učenici osmog razreda organizuju takmičenje.

> Hrvatice vole da gutaju?

 

"Ceo razred se kladio oko broja seksualnih odnosa. Pobedila je devojčica koja je u mesec dana imala sto seksualnih partnera. Poslali smo je na tretman kako bismo je uverili u prave vrednosti ponašanja", rekla je Buljan Flander za portal Zagrebancija.

"Svaki današnji časopis prepun je nasilnih i seksualnih sadržaja pa se takve poruke nameću djeci. Djeci treba usaditi druge vrijednosti, neke druge heroje. Ona ne smiju težiti popularnosti kroz seksualnost i nasilje", dodaje Flander.

3 KOMENTARI

  1. Šta će pa da uči! Dâ pičicu i profesorima, dok kod profesorke reši 5icu preko profesora i tako ona bude “vukovac” kao skoro SVAKA, a posle će lupaju gluposti neki zaostali matori naučnici “devojke pametnije: bolji učenici i u svemu drugom lako ostvaruju svoje snove”!

Comments are closed.