Muževniji muškarci preferiraju siguran seks. Naučnici sa Univerziteta Mičigen otkrivaju da su mačo tipovi zapravo veoma odgovorni.

 

Pored toga što imate alfa mužjaka pored sebe što je naravno super, dobro je što su oni i zapravo veoma odgovorni.

Upravo oni radije biraju siguran seks, uz upotrebu kondoma. Dokazano je da muškarci koji imaju povišen nivo testosterona više vole zaštitu kada je u pitanju seks nego avanturističke akcije koje mogu da rezultiraju polnim bolestima ili neželjenom trudnoćom.

Sa druge strane, muškarci sa manje testosterona koji nemaju odlike alfa mužjaka će se lakše upustiti u rizične seksi avanture.

1 KOMENTAR

  1. kod nas nepostoji macho tip! to je iluzija koju ove klosarske bitange znaju da odglume, odna se ribe prime na te forice i zaljube u budalu, budala kao svaka budala pocne da vredja ribu da je nervira pa bude malo duhovit i tako to… uglavnom zanosi joj misli tj strucno joj menja karakter i pogled na sve oko sebe gde i one postaju takve budale… i posle kada joj pridje neko normalan onda ona ga vidi kao seronju pa ga iskulira ili pocne da ga ubacuje kasnije ga spusta toliko da lik skoro poludi i onda ona sazna gde kad izlazi itd da ne moze da je se otarasi a vecini droljama to zabavno – da nekom “mlakonji” sjebu zivot ne u pravcu da ga promeni da bude mangup sa kakvim bi se kresala, ne bi ga one nikad ,samo da ga izblentave i da se izoluje.

Comments are closed.