Možda smo previše konzervativni ali neke stvari nam stvarno nikada neće biti ok. Recimo kao što je ova! Švajcarska kompanija GenePartner vam poručuje da "Ljubav nije slučajnost".

Oni su razvili metodologiju koja omogućava da vam na osnovu genetskog nasleđa i DNK uzorka pronađu idealnog partnera.

Dakle, sledeći put kada izađete sa nekim uopšte nemojte da se drudite da pronađete zajedničke teme, nego samo uzmite uzorak kose, bris iz grla i pravac u laboratoriju koja će vam reći da li je to osoba vašeg života.

Ili možda još bolje, ako ste u vezi sa nekim i posvađate se, sada možete da pretite da ćete poslati DNK na testiranje. Pa će da vidi svoga Boga…

"Genetski kod otkriva biološku kompatibilnost. Većina srećnih parova zapravo ima veoma kompatibilno genetsko nasleđe, što omogućava da izgrade duge i uspešne veze. Upravo DNK određuje međusobnu privlačnost i strast", saopštava kompanija i dodaje da mogu sa velikom preciznošću da odrede koliko su dvoje ljudi dobar potencijalni par.

Možda je vama sve ovo zabavno, ali mi mislimo da smo samo korak daleko od genetske diskriminacije. Sećate se filma Gataka gde znaju sve deci u trenutku kada se rode? Oni sa lošom DNK naravno nemaju svetlu budućnost!