Dragi naši čitaoci – moramo da pričamo! Ne brinite se, još uvek nismo odlučili da raskinemo ovu našu stasnu vezu, ali moramo da vam priznamo nešto.

Predhodne četiri godine smo nešto krili od vas, ali sada nam se već javila griža savesti. Zato smo odlučili da vam otkrijemo našu najveću mračnu tajnu. A to je serija The Big Bang Theory. Ona je zaslužna zato što smo tako dobro raspoloženi, uvek veseli i što nam život izgleda kao med i mleko.

A pošto 22. septembra kreće peti serijal vreme je da se spremite za najbolju seriju svih vremena. Ali bukvalno, što je ponovo potvrđeno i prošlog vikenda na dodeli Emmy nagrada!

Kako ne biste gubili vreme na upoznavanje sa likovima, mi ćemo vam ih predstaviti.

Dr. Šeldon Kuper

  Šeldon (Jim Parsons) je glavna faca. Upisao je fakultet sa 11 godina, što znači da je stvarno "poseban", i to u svakom smislu. Kaže da je njegov IQ preveliki da bi se izmerio, a omiljena zabava mu je da smisli kako da se klonira na dobrobit čovečanstva. I pored toga što je nepopravljivi štreber, prosto ćete ga obožavati.

Dr. Lenard Hofšeder

  Lenard (Johnny Galecki) je eksperimentalni fizičar, što je totalno jadno u poređenju sa teorijskim radovima doktora Kupera. Šeldonov je cimer i najbolji prijatelj, što znači da ga svuda vozi i poštuje sva njegova suluda pravila o zajedničkom životu. Kojih ima jako, jako mnogo.

Dr. Radžeš  Kutropoli

  Astrofizičar iz Indije. Kaže da dolazi iz ove siromašne zemlje, ali ga prijatelji uvek podsete da mu je otac ginekolog, koji vozi Bentley i da ima sluge. Raž je verovatno jedini Indus na svetu koji ne podnosi indijsku hranu. Ah da, uz to ne može da priča u ženskom društvu.

Houard Volovic

  Houard je inženjer svemirskih tehnologija, ali totalni luer pošto jedini nema doktorat. Živi sa posesivnom majkom i neuspešno flertuje sa svim devojkama koje bi pre ugasile ljudsku vrstu nego se parile sa njim.

Peni

  Peni živi preko puta Leonarda i Sheldona. Radi kao kelnerica u restoranu Cheesecake Factory i nada se velikoj ulozi u Hollywoodu. Sušta je suprotnost fizičarima iz komšiluka. Lenardova velika ljubav.