Seks je za neke čisto zadovoljstvo, za neke izvor frustracija, dok je za neke samo još jedna dosadna stvar koju moraju da rade ponekada. Ima nas raznih…

A, za sve vas koji smatrate da je seks prava umetnost, evo i kompleta koji će vam pomoći da taj trenutak ovekovečite za sva vremena.

Love is Art Kit vam donosi sve što će vam biti potrebno za taj poduhvat. Tu je dakle plastična folija da zaštitite nameštaj, onda slikarsko platno dimenzija 137 x 104 cm, crna organska boja i još par stvari da vam olakša ceo proces.

Ideja je da vodite ljubav na ovom platnu, dok neke delove vaših vrelih tela možete da umočite u boju. Kako se budete mazili, grlili, gurkali i radili sve drugo što se od vas očekuje, na platnu će nastajati slika. Posle toga sve osušite i okačite na zid.

A kada vas roditelji na porodičnom ručku pitaju šta je to, objasnite im da se radi o konceptualnoj umetnosti koju neće razumeti. Osim ako nisu iz hipi generacije pa i sami odmah shvate da imaju nestašnu ali tako kreativnu decu.

Ceo koncept je osmislio umetnik Jeremy Brown i može da se poruči za 59 dolara, ali ako vam se toliko dopada zašto ne biste i sami uradili isto to. Brown kaže da je važno da budete sasvim prirodni i opustite se kako bi nastalo autentično umetničko delo.

Samo da napomenemo da nažalost u kompletu ne dobijate i partnera spremnog da se sa vama golišav valja u boji.